TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului Cleopatra Handmade (cleopatrahandmade.ro).

Administratorul site-ului Cleopatra Handmade (cleopatrahandmade.ro) isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

 

CONTINUTUL SITE-ULUI SI DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Continutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.

Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.

 

DREPTUL CONSUMATORILOR DE DENUNTARE UNILATERALA A CONTRACTULUI

Va rugam sa va asigurati ca ati verificat specificatiile produsului si compatibilitatea acestuia prin vizitarea paginii producatorului inainte de a-l cumpara. Raporturile comerciale dintre cumparator si Cleopatra Handmade (cleopatrahandmade.ro) sunt reglementate oficial de Ordonanta Guvernului 130/2000, privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului, exceptie facand produsele confecţionate după specificaţiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar. ( OUG 34/2014)

Administratorul Cleopatra Handmade (cleopatrahandmade.ro) face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Atentie: fotografiiile au caracter informativ si pot contine accesorii care nu sunt incluse in pachetele standard.

 

FRAUDA

In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale website-ului poate fi necesara crearea unui cont personal. Prin prezenta declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe website si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul site-ului Cleopatra Handmade (cleopatrahandmade.ro) nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.

 

DREPT APLICABIL

Prin folosirea site-ului Cleopatra Handmade (cleopatrahandmade.ro), utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si conditiile de utilizare si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizatori si administratorii Cleopatra Handmade (cleopatrahandmade.ro) sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

UTILIZARE VOUCHERE

Voucherele acordate sunt nominale si pot fi utilizate cumulativ pentru a obtine reduceri de pana la 10% din valoarea totala a unei comenzi. Cleopatra Handmade (cleopatrahandmade.ro) isi rezerva dreptul de a refuza comenzile pentru care s-au utilizat vouchere ce depasesc cumulativ totalul admis de reducere pentru o comanda.

Transport gratuit

Transportul gratuit se refera la expediarea comenzilor cu un total mai mare de 150 lei exclusiv prin Posta Romana fara nici un cost de transport fata de pretul produselor comandate. ( Atentie pot aparea taxe de magazinaj percepute de posta romana daca coletul nu este ridicat in termen de 3 zile lucratoare de la oficiul postal). 

Expediere si livrare

Termenul de "expediere" se refera la timpul din momentul confirmarii comenzii pana la predarea catre serviciul de transport selectat ( posta/ curier). Termenul afisat pe site este informativ si pot surveni modificari datorate perioadelor aglomeratesau problemelor intampinate la realizarea comenzii. 

Pentru livrarea coletelor sunt responsabile firmele de curierat contractate sau posta romana, iar timpii afisati sunt estimativi.

DISPONIBILITATEA SERVICIULUI

Administratorul Cleopatra Handmade (cleopatrahandmade.ro) isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a site-ului Cleopatra Handmade (cleopatrahandmade.ro) in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui website fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Cleopatra Handmade este inregistrata la registrul comertului sub denumirea de SC Cleopatra Jewelry SRL Cui 38288831 J 22/3074/2017 si detine autorizatia pentru efectuarea de operatiuni cu metale pretioase si pietre pretioase nr. 0010167.

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.cleopatrahandmade.ro, implica acceptarea in totalitate a termenilor si conditiilor sub care sunt furnizate aceste servicii.

 

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email contact@cleopatrahandmade.ro